lovastábor és fedett lovarda
gyerekeknek és felnőtteknek
szórakozás, kikapcsolódás
2013. 04. 03. 16:16

Tavaszi tábor képek 2013

Kedves Táborosok!

Sok éve nem volt ilyen alkalom, hogy a tavaszi tábor " téliesre" sikeredett az időjárás miatt, de ez úgy láttam Benneteket egyáltalán nem zavart, s attól még ugyanolyan jól éreztétek magatokat. Reméljük majd a nyáron kárpótol ezért az időjárás.

Sok éve nem volt, hogy a tábort 18 fő túljelentkezéssel is befogadtuk, de ez a jó lovaglástudásotoknak volt köszönhető.

Sok éve - kivéve a télitábort - nem volt ilyen jó hangulat, és ugyancsak nem történt még ilyen, hogy amire felébredünk, addigra a táborosok reggelivel várnak, s nem is akármilyen reggelivel, a" főszakács" Andris vezénylésével. Nagyon köszönjük neki és meg kell mondjam nagyon jól esett! Azért jól esnek az ilyen meglepik....!

Ebből az ötletből merítve elhatároztuk, hogy a nyári táborban " Hal a tortán" azaz főzőversenyt hirdetünk, tehát Mindenki készüljön valami finomsággal, melyet elkészít és a tábor lakói zsűrizik. Ne gondoljatok nagy adagokra, csak főként olyan elkészíthető ételekre, amit 15-20 ember pici adagban megkóstolhat.

A pontozást minden nap gyűjtjük és a napi "versenyállás"-ról folyamatosan követhetitek hogyan teljesítettetek. Aki megnyeri a versenyt az értékes ajándékot kap!

Légyszíves a receptet hozzátok magatokkal, hiszen minden Versenyző receptjét a táborvégén egy kisfüzetben emlékként vihettek magatokkal!

Várunk szeretettel: Mizsei Lovastanya